Rejestracja  | Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
server is for low ping players only
Autor Wiadomość
janusznitro 
Obergefreiter


Wiek: 30
Dołączył: 31 Paź 2006
Posty: 8
Skąd: Lesko
Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007   server is for low ping players only

Cytat:
server is for low ping players only

ciagle mi to wyskakuje jak mam serial to teraz nastepny problem próbowałem już wszytkiego co mogłem wyłańczałem programy itd mam neostrade 2MB pomoże ktoś?
_________________
^^ Nitrous Oxide System ^^
 
 
     
[ED]Klos 
Stabsunteroffizier
KloS



Pomógł: 2 razy
Wiek: 28
Dołączył: 16 Lis 2005
Posty: 233
Skąd: Toruń
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007   

Wyłącz wszystkie programy związane z netem gg itp i sprawdź ping serwera ;) jak jest powyżej 1000 to raczej nie wejdziesz :P
A następnym razem proponuje użyć TEGO
_________________


 
 
     
michall's 
Stabsgefreiter



Dołączył: 20 Sty 2007
Posty: 34
Skąd: Będzin
Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007   

server is for low ping players only - ^^ poprostu masz za wysoki ping !! !!!
Musisz wylonczyc wszystkie komunikatory (gg,tle,icq) i itd.....:P
_________________
http://kibic-cod.jest.in/
 
 
     
WooDY91 
Stabsfeldwebel



Pomógł: 6 razy
Wiek: 27
Dołączył: 01 Sty 2006
Posty: 619
Skąd: localhost
Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007   

neo 2MB = ping 50-60 przy włączonym gg, icq, skype i innych komunikatorach. powód to p2p lub coś takiego. wyłączenie komunikatorów nic nie da z takim łączem. jeżeli nie używasz p2p a ping nadal masz wysoki to zabij wszystkie zbędne procesy w menadżerze zadań. :)
_________________


Dzięki Kushi!
 
     
ReZeRw@team_pszemaz 
General
ForumAdmin



Pomógł: 23 razy
Wiek: 37
Dołączył: 20 Sie 2005
Posty: 1452
Skąd: Polska
Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007   

Potwierdzam komunikatory nic tu nie pomoga. Pewnie jestes z jakiejs sieci LAN i nic tylko sasiadom dziekowac :|

pszemaz
_________________
Kod:
           \|||/
           (o o)
  ,----ooO--(_)-------.
  |     nie karmić    |
  |       TROLLI!     |
  `--------------Ooo--`
          |__|__|
           || ||
          ooO Ooo

 
     
Dorth 
Offizieranwarter



Wiek: 28
Dołączył: 15 Mar 2006
Posty: 121
Skąd: się biorą dzieci??
Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007   

zauważyłem, że im szybsza neostrada tym większe problemy... :/ Ja przez tydzień na rezerwacie miałem ping koło 100... :/
_________________

 
     
om3ga 
Oberstabsgefreiter



Wiek: 28
Dołączył: 19 Paź 2006
Posty: 74
Skąd: Poznań
Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007   

W ogóle neo już siada totalnie, dziwie się, że jeszcze robią dalej tą sieć :D a co do pingów, może format :P :P
_________________
"Ars longa, vita brevis - sztuka długa, życie krótkie."

"Absens carens - nieobecny traci, nieobecny sam sobie szkodzi."


 
 
     
hojrak 
Hauptgefreiter



Pomógł: 1 raz
Wiek: 30
Dołączył: 06 Mar 2007
Posty: 11
Skąd: Lublin
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007   

Nie wiem czy format pomoże... Znaczy może pomóc jak to wina kompa ale w większości przypadków to naszi kochani usługodawcy internetowi zawiniają i przypał... Niestety też mam problem z pingiem niby Chello 2 Mbps a tu kicha na rezerwacie mam 30 a na 10 sekund skacze do 800 i tak w kółko szmergla można dostać :P
_________________

 
 
     
Razor 
Offizieranwarter



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 06 Lis 2006
Posty: 138
Skąd: Świekatowo
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007   

Ja jak miałem neostrade i nie mogłem sie wbić na jakiegoś serwa to wyłączałem neostrade i włączałem i pomagało
_________________

 
     
Bracia G 
Hauptgefreiter


Wiek: 26
Dołączył: 08 Kwi 2007
Posty: 21
Skąd: Władysławowo
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007   

dokladnie neostrade czasem muli. mi tez sie zdaza ze pisze "ten klucz jest uzywany przez innego uzytkownika" a przeciez mam orginalny klucz. a to z tym wlaczaniem neostrady to mi tez pomoglo :)
 
 
     
[ED]Klos 
Stabsunteroffizier
KloS



Pomógł: 2 razy
Wiek: 28
Dołączył: 16 Lis 2005
Posty: 233
Skąd: Toruń
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007   

Tego z kluczem nie powinno wyświetlać nawet z winy internetu jeśli masz orginalny. No chyba, że się mylę
_________________


 
 
     
WooDY91 
Stabsfeldwebel



Pomógł: 6 razy
Wiek: 27
Dołączył: 01 Sty 2006
Posty: 619
Skąd: localhost
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007   

Ja kupiłem gre za 90zł i mam taki sam key jak Bracia G - oto przyczyna xD.
_________________


Dzięki Kushi!
 
     
om3ga 
Oberstabsgefreiter



Wiek: 28
Dołączył: 19 Paź 2006
Posty: 74
Skąd: Poznań
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007   

To Ci klucz musile gwizndąć przez hackera :D czy coś :P
_________________
"Ars longa, vita brevis - sztuka długa, życie krótkie."

"Absens carens - nieobecny traci, nieobecny sam sobie szkodzi."


 
 
     
Bracia G 
Hauptgefreiter


Wiek: 26
Dołączył: 08 Kwi 2007
Posty: 21
Skąd: Władysławowo
Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007   

WooDY91 napisał/a:
Ja kupiłem gre za 90zł i mam taki sam key jak Bracia G - oto przyczyna xD.

Wiesz Woody ja gre kupiłem z allegro no kumpel mi kupil z allegro też orginalne a dlaczego mamy takie same klucze to nie wiem :niepewny:
 
 
     
ReZeRw@team_pszemaz 
General
ForumAdmin



Pomógł: 23 razy
Wiek: 37
Dołączył: 20 Sie 2005
Posty: 1452
Skąd: Polska
Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007   

A ktory z Was jest posiadaczem oryginalnej ksiazeczki z naklejka zawierajaca CD-Key? Oto jest pytanie, na pewno nie obaj :>

pszemaz
_________________
Kod:
           \|||/
           (o o)
  ,----ooO--(_)-------.
  |     nie karmić    |
  |       TROLLI!     |
  `--------------Ooo--`
          |__|__|
           || ||
          ooO Ooo

 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
ReZeRw@t Game_Server! Rejsy morskie :: Party4You :: Organizacja Imprez! ::

Strona wygenerowana w 1,11 sekundy. Zapytań do SQL: 13