Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007 server is for low ping players only
Cytat:
server is for low ping players only
ciagle mi to wyskakuje jak mam serial to teraz nastepny problem próbowałem już wszytkiego co mogłem wyłańczałem programy itd mam neostrade 2MB pomoże ktoś?
Wyłącz wszystkie programy związane z netem gg itp i sprawdź ping serwera jak jest powyżej 1000 to raczej nie wejdziesz
A następnym razem proponuje użyć TEGO
neo 2MB = ping 50-60 przy włączonym gg, icq, skype i innych komunikatorach. powód to p2p lub coś takiego. wyłączenie komunikatorów nic nie da z takim łączem. jeżeli nie używasz p2p a ping nadal masz wysoki to zabij wszystkie zbędne procesy w menadżerze zadań.
Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 06 Mar 2007 Posty: 11 Skąd: Lublin
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007
Nie wiem czy format pomoże... Znaczy może pomóc jak to wina kompa ale w większości przypadków to naszi kochani usługodawcy internetowi zawiniają i przypał... Niestety też mam problem z pingiem niby Chello 2 Mbps a tu kicha na rezerwacie mam 30 a na 10 sekund skacze do 800 i tak w kółko szmergla można dostać
dokladnie neostrade czasem muli. mi tez sie zdaza ze pisze "ten klucz jest uzywany przez innego uzytkownika" a przeciez mam orginalny klucz. a to z tym wlaczaniem neostrady to mi tez pomoglo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum